29 december 2012

Till Malaysia med kompisar från Rörtången

Så var vår resa till Sverige slut för denna gång. Lite sjukdomar gjorde att vi inte kunde träffa alla som vi ville, men det är första gången som det varit så, så vi får vara tacksamma för det. Vi packade tre väskor fulla och fick med allt vi behövde, men får ha fyra väskor så Michi stack iväg till Ica och handlade lite extra mat att ta med. 

Klockan 15.30 träffade vi Mariana, Robin, Kevin, Sanna, Cathrine och Nicole ute på Landvetter. Det hade varit fel på KLMs system i ett par dagar så vi fick inte ut våra boardingkort, men det gick bra ändå. Michi lyckades få med alla in i loungen på sitt kort så det var ju bekvämt :) Vi hann sitta en timme och prata och ta lite lunch innan det var dags att åka.


Vår första etapp var från Landvetter till Amsterdam där vi skulle möte Anna som kom från London.


När vi landade i Amsterdam hade vi fått reda på att Anna var på stand-by trots att vi köpt biljetten för längesedan. Det var ju rätt viktigt att hon kom med eftersom hon skulle ta med alla ungdomar till KL och ha fest hemma imorgon... Hon hade dock tittat på KLM-personalen med lite frampressade tårar och mumlat något om att hela hennes familj kom från Sverige och att hon skulle åka med oss, och vips fick hon en biljett. Hon kommer att klara sig bra vår tjej :)


Så gick vi ombord plan nummer två av tre som nu skulle ta oss till Kuala Lumpur.



Det är verkligen kul att se hur roligt alla våra barn har tillsammans. De har ju känt varandra sedan de var nyfödda!


Imorgon landar vi i Kuala Lumpur vid halvfyra för nya äventyr!