14 augusti 2023

Till Maidenhead och barnen

Idag hade vi påhälsning i trädgården igen. Två rådjur gick precis utanför kontorsfönstret och sprang sedan ner mot sjön. Tur vi inte har så mycket blommor...


Min Storytelplatta som jag fick av pappa när jag fyllde år har gått sönder. Efter lite kommunikation med Storytel har de godkänt att jag får skicka tillbaka den och få en ny. Jag har knappt använt den och helt plötsligt var skärmen bara i pixlar. De är tydligen väldigt ömtåliga. Nu är den tillbakaskickad. Var nere i centrum en snabbis och var tvungen att fota Sellmans roliga skyltning utanför sin herrklädesaffär.



Thomas var gullig och skjutsade ut oss till Landvetter idag. Vårt plan skulle ha gått halvåtta, men det blev en timme försenat. Då landade vi ungefär samtidigt med Nur, som nu är tillbaka i London också. Anna skulle hämtat oss alla, men det hade varit en stor olycka på M4 så hon kom bara någon kilometer hemifrån innan det var tvärstopp. Vi fick ta varsin Uber istället och åt vårt håll var det inga problem alls. 


Vi blev uppbjudna till Anna och Erik och fick krama om dem ordentligt. Nu är det nerräkning. Elva dagar kvar till bröllopet!