24 mars 2024

Resa till San Pedro men Michis plan inställt igen

Det var inte lätt med nycklar när de skulle in och ut ur ett pyttelitet nyckelskåp. men Ulrika klarade av det till slut.


Madeleine och Louise skulle stanna en kväll till och vi åkte dit och ställde in vårt bagage vi övriga. Vi gick sedan en promenad i kvarteret och hann med en kaffe på fiket Frida.


Sedan var det dags att säga hejdå till de här snygga tjejerna. Så roligt vi har haft det!


Ulrika åkte ut till flygplatsen för flyg hem till Göteborg och jag tog en taxi till Atocha, den stora tågstationen i Madrid.


Jag hade gott om tid innan mitt tåg skulle gå ner mot Malaga 14:35.


Tågen är väldigt billiga och på bara 2,5 timme är man nere i Malaga. Bekväma är de också. Jag har bokat mellanklassen två gånger nu och det kostar ca 500 kronor.


En riktigt bra matbricka kom in också och till och med en liten flaska vin ingick. Bättre än flyget.


Väl framme i Malaga var det en kort promenad på fem minuter till busstationen. En buss med Avanza från Malaga till Marbella busstation kostar 7,42 Euro.


Nere i Marbella hällregnade det och jag kom i vit skjorta. Ha ha! Det fick bli taxi hem.


Så skönt att komma fram med all packning. Det lär nog dröja innan vi kan använda plädarna och ta ut utemöblerna. Det var femton grader, snålblåst och regn.


Michi åkte ut till Schippol och pratade med KLMs personal. På grund av vädret fanns det inte mycket de kunde göra. Nu är han inbokad med Lufthansa i morgon bitti via Munchen. De ordnade också med hotell ikväll och en matvoucher. 


Nu är i alla fall jag på plats och så hoppas vi att tredje gången gillt ska funka för Michi.