04 augusti 2021

Till Spinks i Kimbolton

Anna och Erik skulle in till stan och bo på hotell för att fira in hans födelsedag. Vi skulle ju tyvärr åka bort och kunde inte passa Pluto så han fick bo på ett hundhotell för första gången. Det måste ha gjort ont i hjärtat att åka ifrån honom!


Idag var det dags för nästa tur med tåg. Vi började med att åka in till Paddington och sedan vidare till St Pancras International. Det är masktvång på tåg och tunnelbana och med tanke på hur mycket folk som klev på så kändes det rätt skönt. Flera som fuskar ändå.


Sista tåget gick till St Neots där Jonathan kom och hämtade oss för att åka till deras hem i Kimbolton.


Det var ytterligare ett fantastiskt hem att få komma till. Vi talar om ett helt hyreshus på High Street i deras lilla by. Över tjugo olika rum tror jag att det var. Väldigt brittiskt med heltäckningsmatta i princip överallt utom i badrummen och köket. Trädgården var som en boulebana med fina växter och utsmyckningar.




Jonathan är dessutom väldigt vinintresserad och höll nu på att inreda en "man cave" i huset.


Det blev middag utomhus precis som vi brukar ha på Langkawi - lite kallare här bara.


Det blev grillat lamm med mintgelé. Väldigt gott och väldigt engelskt. Så otroligt roligt att vi faktiskt redan har ett par olika vänner - som också känner varandra - här runt London. Vilka härliga två kvällar vi har haft nu!!!