24 mars 2018

Barnen kommer till Langkawi

Dagen D eller B kanske, som för Barnen. Nu sitter de på planet från London och har flugit i några timmer. Här åt vi frukost i godan ro och väntan är lång.




Vi var hemma och fixade lite. Michi åkte iväg med högtryckstvätten som nu helt lagt av och de skall se om den går att reparera. Morr... När det var dags för lunch åkte vi ner till vårt gamla favorithotell, Frangipani. Det kändes som att komma hem och en kvinna i personalen kom fram och kände igen oss. Så mysigt!




Så kom den efterlängtade bilden. Nur var ute och mötte dem på KLIA då de tagit med två resväskor av hennes saker från London. Stackars Victoria hade inte sovit alls så det blir nog en trött tjej vi får hit. Nu är det några timmars väntan på flygplatsen, byte till KLIA 2 och sedan på nästa plan strax innan åtta.




Michi och jag tog oss en tur upp på berget när det svalnat något ute och när vi kom hem möttes vi av det här djuret, som vi aldrig sett tidigare. En ödla på cirka 70 cm!



Vi satt på terrassen i solnedgången och väntade. Så kom klartecknet att alla var ombord på AirAsia och nu var det näääära.



Vi åkte ner till flygplatsen och var där vid tjugo i nio och vid niotiden kom tre möra resenärer ut till oss. Det blev många kramar och pussar.




Vi åkte direkt bort till Cactus för lite middag. Det gällde att få in alla mat innan de skulle stänga köket. Det blev buffet med massor av godsaker.




Hemma igen blev det ett dopp i poolen och ett glas bubbel för att hälsa dem välkomna. Sedan slocknade alla en efter en. Nu har vi ett par veckor tillsammans. Det är bara att njuta!!!