11 februari 2012

Hem till KL igen

Så hade vår sista dag i Hongkong kommit, den 6 februari. Vi packade ihop våra saker och åkte bort till Michis kontor och ställde in sakerna. Michi skulle jobba och jag promenerade runt på stan. Vid halvtolvtiden mötte Karin och Maria upp och vi gick och kikade lite i affärer. På ett ställe såg jag några som förberedde Lejondans, men det tog så mycket tid så jag kunde inte vänta på att de skulle starta.



Vid ettiden promenerade vi tjejer till kontoret och mötte Michi och Mr Law och gick till restaurant Ola's för att äta lite lunch. Därefter bar det av ut till flygplatsen för Michi och mig. När vi kom dit stod det att planet var försenat, men det visade sig sedan att det istället skulle avgå tio minuter tidigare.




När vi landade på LCCT stod Michis klasskamrat Magnus Lindberg och väntade på oss. Han hade varit på Borneo i jobbet och killarna hade pratat ihop sig om att han borde komma och hälsa på oss. Han hade landat bara en timme innan oss så det passade ju perfekt. De två tjejerna, Rebecca och Sandra, som dykt upp när vi var borta hade passande nog rest till Langkawi idag så nu var gästrummet ledigt. Det är lite hotellrörelse just nu, men det är bara kul!