12 mars 2012

Eva och Leif till Mont Kiara

Söndag morgon var det dags att pallra sig upp hyfsat tidigt för det var marknad, Fun Fair, på skolan. Det är alltid en rolig dag för hela familjen, helst om man har mindre barn. Det finns hoppborgar, ansiktsmålning, försäljning och mat, allt i en salig blandning. Jag hade fått mitt bord som första bord när alla kom in, så toppläge helt enkelt.




Extra roligt var det att få höra Anna sjunga igen. De hade bett de bästa i Idoltävlingen att uppträda. När Anna sjungit sin första låt avtackades hon som the champion of MKIS Idol. Lite pinsamt eftersom hon kom tvåa...




De hade satt upp ett tält nere på skolgården för publiken. Skönt för det kom både starkt solsken och en störtskur med regn. Anna var jätteglad för det var många som kom fram efteråt och berömde henne.




Anna fick ta kort på mig bland mina halsband också. Det blev en bra dag för försäljningen och sålde både nytt och gammalt, vilket är bra. 




Vid ettiden kom Eva och Leif igen med Yvonne och Christer till skolan för att höra Anna sjunga och titta på marknaden och närmare halvtvå kom Jeanette också. Det är roligt för Anna att vänner kommer för att lyssna på henne. Jeanette rusade upp på scenen sedan och kramade om henne :) Andra låten Anna sjöng var Halleluja och det gick också bra.




När marknaden var slut klockan tre knödde vi ihop oss i bilen och åkte hem till oss. Kul att visa hur vi bor och hur ett condo ser ut här i Malaysia. Vi tog också en promenad upp till Plaza Mont Kiara för att visa var Michi jobbar och sedan gick vi till FOS och ner i mataffären för att visa hur det funkar här. Eva tyckte det var lite kul när hon hittade en hel hylla med Göteborgs kex.




När vi kom tillbaka stämde vi träff med Pattu vid poolen och Leif och Christer fick sina biljetter till Formel 1 den 25 mars. Middagen blev sedan på Souled Out, så det blev en liten promenad dit.




Fredrik var med, tillsammans med sin kompis Björn, som snart bott hos oss i en vecka medan hans föräldrar åkt hem på bröllop till Sydafrika. Björn har en norsk farfar, därför det nordiska namnet.




Efter middagen blev det taxi in till stan igen för våra gäster och imorgon bär det av till Langkawi för dem.