27 september 2022

Terrassen fixas och middag med Fredrik

Idag kunde vi bocka av en sak till på listan över saker som ska fixas i lägenheten i Maidenhead. En kille kom och lagade och målade ena väggen ute på terrassen. Den var helt hackig och ful när vi tog över lägenheten och nu är det mycket bättre. Skönt!


Vid tvåtiden åkte jag in till stan. Det är roligt att gå runt i London någon dag varje gång vi kommer till England. Gick till Bloch i Covent Garden, en stor dansaffär. De hade väldigt fin skyltning vad gäller balettskor.


Det blev ett par steppskor inhandlade och nu får jag leta reda på en kurs i KL.


Det finns så mycket roliga prång och gångar i London. Här var en ljusfylld i Covent Garden.


Vid Leicester Square hittade jag Mary Poppins. Precis då började det regna och jag önskade att jag hade ett paraply jag också.


Tog en sväng via Carnaby Street på väg mot Fredrik och efter att ha passerat Nespresso.


Kom även förbi Svenska Ambassaden som jag faktiskt aldrig gått förbi tidigare.


Avslutade dagen med ett besök i Daunt Books där jag köpte en bok om drottning Elizabeth.


Jag var hos Fredrik vid halvsju och vi gick till Prince Regency och väntade där på att Michi skulle komma. Han hade hunnit med ett tidigare tåg från Liverpool.


Det blev middag på Fischer´s, en österrikisk restaurang på Marylebone High Street. Ett par överlyckliga killar som fick äta wienersnitzel.


Vid elvatiden var vi hemma i Maidenhead igen. Lång dag för Michi som startade tidigt i morse, men väldigt roligt att få en kväll vi tre tillsammans.