03 oktober 2014

Dra täcket över huvudet...

Nu har det varit ett par dagar när jag nästan bara ville lägga mig och dra täcket över huvudet. Det började igår, torsdag, då det kom massa mail avseende en Swea-aktivitet där datumen verkade fel. Det blev till att blixtinkalla Nasha och till slut var allt fixat. Lagom tills det var klart fick jag ett mail att Thomas biljett till nyår blivit ombokad så att inte han var på samma plan som Helene och barnen. Det blev en lång stund i telefon med KLM i Amsterdam och till slut var det också tillrättat. Bokade så Michis biljett hem för jul och fick bekräftelse att allt var klart. Imorse fick jag samtal att betalningen inte gått igenom. Ringde Amsterdam igen, de kunde inte hjälpa till. Fick ringa KLM i Kuala Lumpur och till slut var det klart också. Suck. 

Har till råga på allt fått öroninflammation. Har nog inte haft det sedan jag var barn.Gick till läkaren på Global igår och fick örondroppar. Höger trumhinna röd och infekterad efter simning i poolen. Idag gjorde det så ont så det blev att gå tillbaka till Global. Nu hade hela örat svullnat igen och bara någon petade på det var det så jag skrek. Fick nu penicillin och ibuprofén. Känns inte som om de hjälper ett dugg utan mer som om någon står med en skruvmejsel och kör in i örat mest hela tiden. Får nog gå tillbaka imorgon igen och be om starkare värktabletter. Inte kul!

En liten ljusglimt var dock en liten utflykt med Marika till Kota Damansara där vi besökte en affär hon hittat på nätet. Det visade sig att jag varit där förut.


Vi åkte sedan vidare till Bangsar South för att äta lunch med Anna. Det blev thaimat. Mycket gott!


Restaurangen hette Mango Chili och utanför hade de en liten söt tuktuk stående.


Det blev sedan till att åka hem och ta det lugnt tills Michi kom hem. Vi åkte in till stan och åt middag på El Cerdo, men åkte sedan hem tidigt så jag fick bädda ner mig. Nu får det här släppa snart...