20 februari 2023

Dags att göra lite nytta...

Så var det måndag och efter ett par melatonintabletter hade i alla fall Michi sovit bra. Jag somnade först framåt fyratiden i morse... Nu var det dags för jobb och bokslut. En av de anställda hantverkarna på condot hade kört vår bil med jämna mellanrum så att inte batteriet skulle ladda ut. Vilken service! Michi tackade med en cigarr och en lön.


När det var dags för lunch tog Michi med mig till en food court. Enkel och god asiatisk mat. Nu är det bokslutstider så resten av dagen satt jag begravd i papper och siffror.


Jag var tvungen att ta ett kort på ingången. Hur i hela friden hade killarna på jobbet hittat detta ställe?


Rätt som det var när jag var ute och gick så gick min sko sönder. Vi som skulle på stand-up-comedy ikväll. Nu finns det något som heter Lalamove här. Man kan skicka saker med motorcykel eller bil beroende på hur stort det är. Thelma fick skicka ett par nya skor hemifrån till det facila priset av cirka 10 kronor. De svarta får åka in på lagning.


Efter en snabb middag i KLCC på Chilis så blev det en stund med Russell Peters, en indisk canadensare. Han är helt galet rolig. Vi var där tillsammans med Åsa och Björn.


Det var så man hade träningsvärk i både magmusklerna och ansiktet på kvällen. Så otroligt roligt!!!