12 augusti 2022

In till London och middag med Fredrik och Lucy

Pluto kom och buffade på mig tio över sju så det var bara att dra på sig en klänning och ta honom på en promenad. När vi kom hem var pappa uppe och Pluto lade sig genast vid hans fötter. Så söta!


Vid tolvtiden lämnade vi tillbaka Pluto och tog oss en promenad. Det blev lunch på Lord Grenfell.


Fick till en fin närbild på pappa. Porträttläge på telefonen är bra!


Mysigt ställe där man kan sitta ute i deras trädgård.


Framåt kvällen var det dags att ta tåget in till stan för att träffa Fredrik och Lucy.


Det blev mjölktåget denna gång som tar 42 minuter med 12 stopp. Ändå roligt första gången för man får ju se mycket på vägen.


Vi tog oss sedan vidare med Elizabeth Line till Tottenham Court Road. Det måste vara en av de största stationerna för jag vet inte hur långt vi gick för att komma till Central Line. Vi åkte sedan vidare till St Paul´s och det var roligt att se den stora kyrkan.


Fredrik hade bokat in en liten italiensk restaurang, Manicomio på Gutters Lane. Låter som något ur Harry Potter.


Vi fick hjälp av personalen att ta ett foto av oss alla fyra.


När vi skulle hem visade Fredrik oss till en ny station, Barbican, som tog oss direkt till Paddington.


Vi var erbjudna att möta upp Anna, Erik och Nur på en pub i Marylebone men vi var båda lite trötta och drog oss hemåt istället. Vi kom med ett tåg som tog 17 minuter, det snabbaste hittills. Istället blev det varsin öl på balkongen i den sköna sommarvärmen. På kvällarna är det som bäst!


Anna och Erik kom hem lite senare. De tog ett roligt foto med Pluto på ett säte, men han gillar golvet bäst. Det är väl antagligen lite svalare.


Michi var nu klar med sina möten i Holland och åkte hem till Göteborg och ut till Rörtången. Nu får han en skön helg därute i lugn och ro :)