07 februari 2022

Garderoberna börjar installeras

Så fick vi äntligen hit Hammonds för att installera garderoberna i kontoret. Sista fick ju installatören rusa till sjukhuset med sin fru som började föda barn mitt i allt. Självklart prioriterat. Vi är bara glada att vi hinner få allt på plats innan vi åker. 


Här är två bilder på rummet som det såg ut i morse.


Två killar började bära in mängder med material.



Helt fullt överallt. Det kommer att bli mycket plats att stoppa saker!



När det var dags för lunch fick vi slå på ugnen och värma Lucy´s empanadas hon gav oss igår. Supergoda!


När Ioan, vår installatör, gick för kvällen så såg det ut så här. Han har kommit ungefär halvvägs. Vilket proffs. Han lade ut allt, mätte, fick kapa lite i baksidan på de skåp som är mot dörrväggen. Allt har mätts så att det är hundra procent rakt. Han vet verkligen vad han gör.


På kvällen gick jag och Michi en promenad och tog en middag på O´Neills. När vi är tillbaka i KL blir det skärpning!


Hade lite samtal med Thelma och Nasrul i morse också om köket och badrummet. Allt går framåt. Nasrul hade även talat med Mr Foi som skall slipa och lacka det sista golvet, det i vårt sovrum. Efter det skall köket in samt alla badrumsmöbler. Det kommer vara en enorm skillnad när vi kommer dit efter vår karantän.


Jag brukar tycka att det känns jobbigt att resa tillbaka till Malaysia, sedan när vi väl är på plats så känns det alltid bra. Den här gången är vi båda rätt sugna på att komma tillbaka. Det kommer att vara hur mycket som helst att fixa, men det kommer att bli skönt att avsluta vissa saker. Det kommer att bli bra.