20 november 2013

En dag i Mont Kiara

Eftersom det var Swealunch igår när jag jobbade så blev det lunch med Michi idag istället. Satt vid ett fönsterbord och hade full utsikt över alla ombyggnationer som pågår runt 1 Mont Kiara. Ett rykte gör gällande att HM kanske öppnar här. Vi får väl se...


Det blev som vanligt god sushi på Sushi Zangmai. Den här kyparen jobbar alltid och gör ett bra jobb, men vi har aldrig sett honom le...



Var på Starbucks för att köpa en kaffe och var då bara tvungen att införskaffa detta lilla Starbuckskort. Visar det på lite sprittande julkänslor, kanske?




På vägen hem såg jag flera av de vildhundar som springer omkring i Mont Kiara. Man undrar hur de klarar sig?



Hemma hittade jag Fredrik och hans sydafrikanske kompis Björn i full färd att spela FIFA. Björn skall bo här en vecka i december då hans föräldrar åker på "tittresa" till USA dit de flyttar efter jul.



Åkte sedan till TTDI där Toyota har ett serviceställe för accessoirer. Vår ena bilnyckel har inte fungerat på ett tag så jag åkte dit. De konstaterade snabbt att två knappar var utslitna och att nyckeln behövde göras ren. Detta kunde de göra direkt. Efter 15 minuter var nyckeln som ny och det hela gick på 10 RM, dvs 20 kronor. Ibland bara jag älskar Malaysia!!!



Fick mig en dos personlig träning idag också. Fitness First hade skickat ett test så man kunde se vilken tränare som skulle passa en och ens önskemål. Skrattade gott när jag fick fram Lydia, som är den tränare jag använt. Vann en gratis timme med henne och hon gjorde ett balansprogram med bosuboll, fitnessboll och balansplatta. Jättesvårt, men roligt att pröva något nytt. Det finns verkligen hur mycket som helst att prova på. Roligt för då hinner man inte tröttna.