09 november 2022

Hemmadag och Michi fixar tänderna

Efter dagens salsalektion så åkte jag till Bangsar Shopping Centre för att titta på vinglas. Vi har länge haft väldigt fina champagneglas och nu har de utökat serien med även vinglas. Jag ringde Royal Selangor först för att kolla att de hade glasen. Jag kom till en julpyntad affär - men fanns glasen - nej. Jag undrade milt varför han sagt det och han pekade glatt på martiniglas i samma serie och sade vi har ju dessa. Med en lätt suck lämnade jag affären...


Jag hade en hemmadag med en lista på 22 saker att fixa. Hann i alla fall med 20. Michi, stackaren, har haft problem i flera år med en av sina framtänder och nu var det äntligen dags att ta tag i det. Han har flera gånger fått infektioner ovanför en framtand och fått äta penicillin. Två tänder, som varit i porslin fästa på spetsar av de gamla tänderna, skulle ut. Nu skall titanskruv sättas in och allt göras ordentligt. Han var på Global Dentist i ett par timmar. Jobbigt!


Sharifa, vår tandläkare, ställde glatt upp på bild med sin patient. Jag kom och körde honom hem. Vi var lite osäkra på hur bedövad han skulle bli.


På onsdagar blir det också ett spinningpass på kvällen. Idag var vi bara sex personer där. Det brukar vara fullt. Michi var hemma och vilade.


En extra tanke sändes till pappa/farfar Anders idag då han idag skulle ha blivit 92 år.