04 december 2020

Staycation på St Regis i KL

Idag smet vi till kontoret båda två. Så otroligt konstigt att bara en person i taget ur ledningsgruppen får vara på plats. Vi har nu nått upp till samma täckningsbidrag i november som vi gjorde på hela året 2019 så det blev lite presentutdelning till personalen här och i Sverige. Roligt att uppmuntra alla lite. Vi får ju bara jobba mellan 10-14 dessutom så det blev kort dag. När jag lämnade kontoret gick jag förbi ett kaffeställe med denna skylt om hälsosam frukost. Inte mycket hälsosamt på den...


Det är så otroligt bra priser på hotell nu. Den branschen har ju knappt något att göra i dessa tider så då kan vi passa på. Jag hade bokat in oss på St Regis denna fredag. För 2,500 kronor fick vi en gigantisk svit, frukost och trerättersmiddag för två. Eftersom vi inte får resa någonstans så blir det som en liten minisemester. Här kommer lite bilder från vårt rum. Först vardagsrum och sovrum.



En jättestor walk-in-closet...


Gigantiskt badrum med badkar med utsikt över halva stan.


Det fanns till och med ett massagerum. Det fick dock stå oanvänt :)


Vi tog oss en promenad runt hotellet. Poolen får ju tyvärr inte användas nu.


Innan middagen provade vi deras Astor Bar och en av deras specialdrinkar.



Redo för middag på hotellets restaurang: The Brasserie



Det blev en helt fantastiskt kväll. Verkligen som en hel semester. Killen som checkade in oss tyckte att vi inte skulle stressa imorgon heller utan ändrade vår utcheckning till klockan två utan att vi bad om det. Superservice på alla nivåer!