27 juni 2015

Trädgårdsarbete och fest i Alingsås

Igår efter konserten åkte vi hem till Lerum och idag blev det massor med trädgårdsarbete. Med tanke på hur sällan vi gör sådant här så var det riktigt kul. Vi hjälptes åt att klippa gräset på baksidan och Michi gav sig på trädgården med trimmern också, medan jag tog mig an grusgången.



Manikyren från KL är nu ett minne blott...




På kvällen var vi sedan hembjudna till Magnus Lindberg som firade att Åsa flyttat in hos honom i Alingsås. Kallt och ruggigt så det blev jacka på!




Kompisar sedan skolan - en lång vänskap!!!



De hade en Weber-eldstad som var väldigt fräck och som till och med kunde stå på deras trädäck. En gång när vi gjort om på landet kanske...




Anna åkte tillbaka till Ibiza idag och skall nu vara där tills den 9 juli. Fredrik spelade fotboll med sitt lag och de vann med 4-3. Nu kan det inte vara många matcher kvar...

Slade, Sweet och Smokie på Trägårn

Michi åkte till jobbet vid sju i morse och då stod det 10 grader på termometern. Så här kallt kan jag inte minnas att det varit någon sommar sedan vi flyttade till Malaysia. Tack och lov har vi varmt resten av året och för oss är ju det viktigaste att träffa familj och vänner, men man tänker på alla som bor här året runt och bara hoppas att de skall få lite bättre sommar. Klädde på mig och gick ut för att rensa våra land och hann rätt klart idag. Det är ju inte så stort.




Fredrik skickade lite kort idag där han var finklädd. Han och Amanda skulle gå på Prego och äta middag. Det är intensivt umgänge nu innan han åker den 1 juli.





När jag fyllde år fick jag biljett av Michi till en konsert på Trägårn i Göteborg med Sweet, Slade och Smokie. Vad han inte talat om var att halva Rörtången skulle med. När jag gick ner till Mariana för att få skjuts med Kevin in till stan, bjöds det på vin och fler och fler dök upp som skulle med.



Det blev sedan stor taxi in till stan med Mariana, Ylva, Eva, Leif, Marie, Ingemar, Robin och mig. Väl där mötte Lena och Peder samt Cathrine och Eva-Lotta upp också.





Prick klockan sju körde Slade igång och hela publiken, snittålder 50, sjöng med i My oh my.






Efter en liten paus var det dags för Sweet med Andy Scott att kliva upp på scenen.




Sista gruppen ut var Smokie och det var alla gamla låtarna som kom. Living next door to Alice, Needles and pins m.m.



Så otroligt bra och helt fantastiskt vilket ös det är i gubbarna som är i 70-årsåldern nu. Vid strax efter elva var konserten slut och vi åkte hem till Lerum. Verkligen en jättetrevlig kväll med alla vänner!!!