16 juni 2018

Middag med pojk- och flickvänner

Det blev en lugn och skön förmiddag idag. Vi träffade Fredrik till lunch och gick till The Chapel och åt. Nostalgi.


Det var fotboll även idag och det var Island som lyckades spela 1-1 mot Argentina.



Det blev sedan en sväng förbi Kensington Park för att säga hej till Sophie Ritter som fyllt år och så var det dags igen för Barry´s Boot Camp. Nu skulle Michi få prova på det.


Idag var det Full Body och vi var helt slut efteråt. Annas och Michis vad är nu avslutat och Anna klarade 25 träningar här innan midsommar. Enormt bra gjort!  


På kvällen hade Fredrik bokat bort på Fucina. En italiensk restaurang där man får in all mat att dela på. Nu hade de börjat frångå detta koncept. Synd tyckte vi. De ordnade det för oss ändå. För första gången var vi ute med våra barn och båda respektive. Victoria har vi ju träffat många gånger, men det var första gången vi träffade Annas pojkvän Nelson. Jättegullig kille!



Efter middagen gick vi till en bar på Marylebone High Street som hette 32 Below. Väldigt mysig och trevligt inredd. Nu anslöt även en av Fredriks lägenhetskompisar, Victor. 


Det blev sedan taxi hem för Michi och mig medan den yngre generationen fortsatte ut. Så roligt att se båda barnen med sällskap. Inte bara jobb och plugg. Livet måste balanseras lite.