31 december 2018

Dag 3 på Langkawi - Nyårsafton

Tidigt i morse hade jag tid för service av den lilla Myvin på Langkawi. Åsa gick upp med mig och åkte med in till Kuah. De behövde bilen en knapp timme så vi tog en promenad och provade lite juice och en roti canai. Kostnaden att serva en bil, oljebyte och lite annat fix gick på hela 140 RM, dvs knappt 300 kronor. Lagom!



För första gången på den här resan kom det en ordentlig regnskur. Tur det kom på dagen och inte när vi skulle sitta på stranden i kväll.


Klockan sju hade vi bestämt träff med Disons på Meritius Pelangi där vi bokat nyårsmiddag. Åsa, jag och Josefin fick ställa upp oss för ett nyårsfoto.


Michi ordnade ett eget foto - det är i alla fall inte med Thomas och Ludde... :)


Vi fick bord ute på stranden - helt ljuvligt. Perfekt att vara tio personer för då fick vi ett eget bord.




Det var sedan en buffé som var helt ok. Det fanns till och med hummer. Stort efterrättsbord för de som gillar det. Smög till mig ett kort på alla ungdomarna också: Olle, Josefin, Ludde och Oscar.




Vid tolvslaget köpte vi in champagne. Michi och jag hade missuppfattat varandra om vem som skulle köpa champagnen så vi lyckades köpa in två flaskor var. Det fanns helt enkelt mer än tillräckligt med skumpa...! Tur att vi är på Langkawi som är tax-free.




Vi tog med oss glasen ner på stranden för att skåla in tolvslaget och se fyrverkerierna.




Det var eldslukare som uppträdde där nere också. Fullt med folk!



Vi var hemma vid ettiden och somnade sött med alldeles för mycket skumpa i kroppen :) Anna skickade bilder från Dubai. Sophie hade bokat en jättebåt för 30 personer som de åkte ut med och såg alla fyrverkerier över staden från vattnet. Hur fint som helst!



Det kom även ett foto på Anna och Sophie ombord på båten. De firade in 2019 fyra timmar efter oss. Fina tjejer!



Ytterligare fyra timmar senare kom ett foto från Fredrik på honom och Mateo som var ute i London med ett gäng kompisar. Stiliga killar! Nu har hela familjen klarat av 2018.



Nu är det dags att tacka för 2018. Vilket år det har varit. Som alltid mycket resor! Vi har varit i Singapore, Shanghai och Xian med pappa, Japan med barnen, Spanien och London i ett par omgångar, Thailand med Swea, Cambodia och sprungit och förstås ett par resor till Sverige. 

Vi har haft flera besök. Först ut var pappa som åkte med till Kina, sedan Anna, Fredrik och Victoria, i Sverige hade vi besök av våra vänner från Sri Lanka - familjen Pattu och nu vid nyår fick vi besök av kusin Åsa med familj plus familjen Dison. Ett fantastiskt år med många nära och kära. 

Vi har också blivit med lägenhet i San Pedro, 10 km utanför Marbella, och kan så smått börja planera för nästa fas i livet. Inget som händer nu, lägenheten är uthyrd på tre år, men nu vet vi var vi kan bosätta oss så småningom.



Så börjar ett nytt och fräscht år och många saker är redan inbokade, som alltid. Pappa, barnen och ett par nära vänner planerar att komma och vi ser fram emot det. Vi är tacksamma för det fantastiska liv vi får leva ihop och ser fram emot ett nytt år, vårt 35:e tillsammans.