20 juni 2022

...och nu är vi bara fyra

Idag packades det ihop för resa tillbaka till Lerum. Pluto njöt av gräsmattan en sista gång. Jag har väl aldrig sett en hund ligga så roligt med sina framben. Han ser riktigt kunglig ut.


Han har ju en väldigt bra plats i bilen - hela bakluckan!


Hittade receptet på den röda flädersaften igen och var ute och plockade 40 klasar. Nu blir det en ny sats på cirka fem flaskor. Busken har vuxit sig så stor under den tid vi varit borta så jag kan säkert göra minst en sats till. Läste också att man kan frysa in blommorna för att göra saft senare så jag skulle kunna ta med blommor till Maidenhead.

Fredrik och Michi hade möte med Swedbank inne i Göteborg så vi åkte in allihop. När vi gick från Heden mot NK så sprang jag på Ulrika, Madeleines kompis som jag nog inte sett på trettio år. Hon var sig precis lik. Världen är liten - igen!


Lucy och jag gick runt på stan knappt två timmar när killarna var på möte. Vi besökte Kronhusbodarna och hann äta våfflor på Latteria på Västra Hamngatan. Ville visa tunna svenska våfflor. Mycket godare än de tjocka belgiska.


Jag har aldrig tidigare varit i den här byggnaden. Där fanns massor av antika butiker. Vilken miljö.


Strax innan två hittade vi de här stiliga killarna utanför NK.


Jag åkte med till jobbet och hämtade den blå caddyn som jag kan låna ett par dagar. Därefter bar det av till Lerum för att hämta upp lite saker, samt säga hejdå till Pluto med familj en gång till. Det blev shopping på Ica och en ny laddare till apple watch då en av våra mystiskt försvunnit.


Michi gjorde gravad lax idag så om tre dagar är den klar och saften är klar om fem.


Alla barnen strålade samman i stan idag och träffade Bärbel. Jag blir lika glad varje gång barnen åker och träffar sin farmor också. Så roligt att höra hur mysigt de har det!


Fredrik och Lucy träffade först Bärbel på Konstkaféet och sedan bar det av till tullen där de träffade Erik och Anna. Lucy och Fredrik hann även med ett kort stopp hos kusin Victor innan de kom ut till Rörtången.