11 juli 2021

Thomas får skönsång från hela familjen

Igår diskade vi allt vi hade med och det var mycket. Nu åker det in i skåpen. Roligt med det indiska porslinet som rest från Bangalore till KL till London.


Vi har nu fått till en liten mysig hörna med våra lampor och fåtöljerna.


Vi vaknade klockan tjugo över fyra i morse och klockan sex var vi ute på en promenad runt byn. Det var också marknad idag och vi tog en promenad dit också. Vi kom hem med ost och annat gott.


Hemma igen efter en timme och strax därefter kom vår leverans från Ikea med utemöblerna. De får nog stå inne så att vi har matbord och kan sitta och jobba ordentligt. Det blev ett par timmar med skruvmejsel i hand.


På kvällen kom Erik och Anna över till oss för att fixa mat. Vi hade fått två telefonsamtal från NHS plus ett hembesök så vi vågade inte gå över till dem. Barnen hade sagt att det kan hända att någon ringer och kollar var vi är, men de bryr sig inte så mycket. Helt fel i vårt fall! Nu kommer vi hålla oss hemma tills torsdag då vi ska åka och ta testet för dag fem. Vi fick svar idag på våra test från igår och ingen Covid på det heller. Känns ju som vi har tagit mer test och är säkra på att vara friskare än många andra.


Michi hade lekstund med Pluto. Stackars lille hunden har nog ätit något kasst för han är dålig i magen. Han tuggar ju på allt när han är ute. Spelar ingen roll om det är plast, papper, lyktstolpar eller matrester. Allt åker in i munnen. Det är exakt som att ha ett litet barn.


Vi ska hjälpa till att passa honom lite sedan, men just nu ska vi ju hålla oss hemma mer så det får bli efter torsdag.


Skönt med sex sittplatser inne och först middagen i vårt eget hem. Innan maten ringde vi till Thomas som fyller år idag och han fick tjusig sång från hela familjen.


Anna och Erik hade lämnat en bäddsoffa nere i ett av rummen så Fredrik och Erik fick bära upp den så att vi kunde titta på England - Italien i finalen. Italien vann så det var väldigt tyst i Maidenhead på kvällen.


Tidsskillnaden gör sitt och klockan elva var vi helt slut. Skönt ändå att ha kommit in såpass bra i tiden snabbt!