06 mars 2009

Svärfar på besök, del 1

Då var det dags för första besöket i år. Svärfar Anders landade igår och tog för enkelhetens skull tåget från KLIA till KL Sentral där det var lätt att hämta upp honom, 10 minuter hemifrån. Taxichaufförerna har lite svårt ibland att hitta vårt condo så detta har blivit vår nya patentlösning. Lätt för de som kommer, lätt för oss som hämtar!

Idag blev det en tur runt stan, framför allt för att visa alla nya byggnader som kommit till och nu står klara sedan förra årets besök i mars. Det blir så påtagligt hur mycket som byggs när man åker runt och någon ekonomisk kris har man svårt att skönja när nya shoppingcenter öppnar varje halvår. Alltså det är någonting med Malaysier och shoppingcenter...

Nu har vi suttit på balkongen och avnjutit liten Jameson Gold, med is, för att stärka anden när myggen viner kring benen. Tur att Michi är bortrest och inte märker att jag tullar på Whiskyn :o)

Barnen var utflugna ikväll. Anna skulle med tjejerna till food courten i Desa Sri Hartamas till att börja med, för att sedan säkert dra vidare till något ställe med dans. Hämtas av föräldrar kl 24.00 och sover sedan över hos en kompis. Ja, jag har stämt av med mamman att hon skall sova där... Nya problemställningar i livet! Fredrik skippade ishockeyn för skoldans för Middle School, dvs klass 6-8. Hårda prioriteringar. Han sover sedan över hos Colin Sue från Indonesien, en nyinflyttad kille som började skolan denna terminen. Så kul med alla dessa barn från olika delar av världen!!!

Imorgon blir det väl till att skrapa ihop de trötta resterna av barn som varit vakna för sent. Vad jobbigt jag har det....."not"!!! Det blir nog till att ta hand om de trötta resterna av mig för jag skall upp 4.15 och se till att Anders kommer med taxin till LCCT för flyg till Indonesien.