21 september 2015

Lite trött på affärspersonal i KL

Måndag och dags att köra igång lite bättre med träningen för att inte halka efter i gruppen som skall göra hundra pass på fyra månader... Idag blev det en tur till Fitness First i 1 Mont Kiara med ett pass zumba samt ett pass med styrka för armar och lite gång. Skönt att fixa det på morgonen!


På eftermiddagen fick jag fixa lite ärenden och fick ett litet sammanbrott på affärspersonal i Malaysia. Ibland är folk så otroligt dumma. Jag var på Royal Selangor där vi har haft 10% rabatt på firman i flera år då vi för många år sedan köpte för en lite större summa. Jag var där i maj och köpte privat flera studentpresenter och fick då rabatten hur lätt som helst. Idag hände följande:

" Vi har en rabatt på företaget med 10% om du kan dra av det från priset"
" Vi ger inga rabatter till företag bara privat"
" Sök på företagsnamnet och mitt privata namn så ska du kunna hitta det"
" Nej, vi hittar det inte och vi är alla nya" 
" Kan du registrera mig igen då?"
" Då måste du handla för 1,400 rm"

I det här läget är det dags att kalla in chefen. Inte skall man behöva handla för en stor summa igen för att de har ny personal som inte kan hitta rabatterna när jag var där fem gånger i maj och det gick att hitta hur lätt som helst. När jag bad om att få prata med chefen så gick det att hitta oss i systemet rätt som det var. Då har man hunnit hetsa upp sig och bli rejält trött på personerna framför sig. Man kan ju inte bara säga att man är ny och sedan inte kolla hur man gör... Liten trötthetsattack!!!