21 oktober 2018

Hälsoläger på Langkawi

Det är lite hälsoläger när jag är själv på Langkawi. Det finns ju inte jättemycket att göra. I morse gick jag upp kvart över sju för att åka in till staden Kuah och prova en Zumbaklass. Den var riktigt bra. Det är dessutom lättare att vara nyttig med maten. Har recept att följa och äter hemma. Det är ju alltid svårare när man går ut. Dessutom öppnar jag aldrig vin när jag är ensam. Känns mer som en social sak. Så träning, bra mat och vatten. Verkar ju rätt bra :)



Tog äntligen tag i att olja in våra trästolar också Jag har hittat ett wax som är med apelsinlukt. Känns som om man är i en frukträdgård. Fick gjort tre av stolarna idag. Provade även på en av barstolarna och det blev också riktigt bra. Får fixa nästa tre stolar i morgon. Barstolarna får bli nästa gång.



Michi åkte runt och socialiserade idag. Våra gamla KL-kompisar, Martin och Elisabet, var i Göteborg för att kolla när Markus, sonen, spelade fotboll. Michi åkte dit och sedan blev det havskräftor hemma. Så mysigt!



Är bara tvungen att lägga ut den här bilden också. Så roligt! Fredrik med vänner var på Halloweenfest ikväll och de hade hittat kostymer på internet så det såg ut som figurerna i Supermario-spelet. Helt underbart! Fick mig ett gott skratt!



Dags att krypa ner i sängen. Åskan mullrar och blixtarna lyser upp himlen utanför. Skönt att det mesta av regnet kommer på nätterna.