08 juni 2015

Anna till Ibiza och Fredrik hem från Koh Samui

Igår kväll åkte Anna till Ibiza för jobbet och skall vara där i cirka tio dagar. Hon var helt överlycklig när hon hörde av sig idag. Lägenheten företaget har hyrt är helt fantastisk med en enorm altan. När hon sedan fick lite jamon serrano och spansk korv så var hon i himmelriket. Det är nästan så man längtar dit själv :) När hon kom väntade en t-shirt, ett par solglasögon och en solkräm på henne!



Själv for jag runt som en skottspole. Ännu en hektisk vecka, men kul eftersom det är förberedelser för att åka hem. Morgonen började med jakt på ett ställe som kan göra brodyr på kläder. Det vi tidigare har använt i Desa Sri Hartamas har tyvärr stängt. Hittade nu Bobcat på Jalan Telawi 5 i Bangsar. De verkade bra.




Fick gjort mycket idag och det mysigaste var när Fredrik hörde av sig och hade landat på Subang. Så skönt att de har haft så kul och att resan har gått så bra. Nya saker som hyra av moppar, full moon party och Thailand med allt vad det erbjuder av bra och dåliga saker - mycket en mamma kan bli orolig för. Det blev dock inet mycket vi fick se av honom för han och Amanda firade sex månader idag så det blev direkt iväg till Prego där han skulle bjuda henne på middag. Amanda älskar italiensk mat!