19 mars 2020

Underbart att kunna promenera

Satt och letade foton till Michis Linked In-serie nu när jag är hemma och hittade massor av andra roliga foton. Det är alldeles för sällan man tar fram de gamla fotoalbumen. Här är Michi och jag våren 1986 hemma hos Anders och Bärbel.


Hittade ett jättefint kort på Michi där han kanske är 18.


Ett på mig i ungefär samma ålder...


Dags för första frukosten hemma. Så gott med ett grovt bröd till.


Tog en ordentlig promenad. Skönt med tanke på allt innesittande i Spanien. Gick förbi pappa som öppnade dörren så vi kunde prata på tio meters håll. Härligt att se varandra i alla fall.


Klockan ett kom låskillen hem till oss och fixade ett nytt handtag och lås till förrådsdörren.


Jag var också iväg till Mediamarkt för att köpa en skrivare hem. Jag har ju ingen aning om hur länge jag kommer att vara hemma här så jag behöver ha saker för att kunna jobba ordentligt.


Var också in i bokhandeln i Allum och köpte några böcker till. Mats, som jobbar där, berättade att de köpt för mycket toalettpapper och skickade med två rullar. Helt underbart!


Anna och Erik har varit iväg till Ikea och köpt kontorsutrustning. Nu kan de lugnt jobba hemifrån också. Ser ju jätteproffsigt ut. Till och med ett blädderblock.


Dag två till Sverig är till ända. Projekt rensa klädkammaren har dragit igång och jag skall verkligen använda den här tiden till att göra nytta när jag ändå är här!