25 maj 2014

Middag på Souled Out

När vi var på Langkawi sist så fick vi möbler levererade, det var ju bara det att bordet vi fick inte var det vi beställt och det hade massor av mystiska vita fläckar på sig. Jag ringde Teakia när vi kom tillbaka till KL och först idag fick vi svar från dem. De skulle ge oss en rabatt om 400 rm om vi behöll bordet vi fått. Det enda var att det bordet redan från början var 400 rm billigare så det innebar att det lät oss köpa bordet till fullpris, trots att det var fel bord vi fått och fullt med vita prickar. Kanske inte så generöst och ingen rabatt överhuvudtaget. Det blev till att skriva till dem igen och säga att vi hellre vill ha bordet vi faktiskt beställde. Bara transporten till Langkawi kostar cirka 2.000 rm vilket borde motivera dem att ge en högre rabatt...


Anna och Michi gick iväg och spelade tennis och squash idag igen med Kevin och ett par av de andra killarna på kontoret. På eftermiddagen kom sedan Duro över till oss en liten stund. De bor hos Judy och James, som också bor på vårt condo. Vi bestämde oss för att hänga med dem till Souled Out på kvällen och blev hela 20 personer som samlades där.


Här är Michi och Duro glatt återförenade. Duro med familj har nu bott nästan ett halvt år i Jakarta och verkar fortfarande längta tillbaka till KL.


Lauren och jag fick också vara med på ett kort! En av kvinnorna på middagen blev så otroligt berusad. Lite lustigt med tanke på att det var familjemiddag med småbarn och vi gick ut halvsju. Ibland höjer man lite på ögonbrynen...


Efter middagen skulle Anna träffat killarna på kontoret, men det blev inställt så vi åkte istället upp till Michelangelos i Solaris och avslutade kvällen med en liten ostbricka. Fredrik gick hem med Jake och Harrison som bor hos oss nu när de är i KL. De bodde ju jämt hos varandra förut och det är så kul att se dem tillsammans igen!