02 augusti 2022

Hem till London

Var uppe tidigt imorse för att säga hej då till Joanne, Peter och Jesper. Vilka roliga dagar vi har haft. Soluppgången över Medelhavet var så fin!


Vårt flyg var framflyttat och vi fick behålla bilen utan problem. Nu hade vi gott om tid att packa i lugn och ro.


Det har varit flera stora bränder i Spanien i år och när vi åkte förbi Mijas var det helt svart. Vissa hus låg kvar, omgivna av bränd mark. Vilken skräck!


Man får hela tiden höra skräckhistorier om köer och bortkommet bagage, men hittills har vi haft en väldig tur. Vi åker ju alltid till flygplatserna i god tid. När vi kom till Malagas flygplats idag hade vi två familjer före oss och säkerhetskontrollen var i princip helt tom.


Vi landade på London City Airport för första gången. En liten och söt flygplats. Fördelen var ju att vi var i taxin tjugo minuter efter det att vi hade landat.


Anna, Erik och Pluto kikade upp en liten sväng, men alla skulle upp och jobba imorgon så det blev helt kort. Det blir ju både middag och firande till helgen så vi lär se alla mycket. Det blev också ett telefonsamtal hem till Nicole som fyllde år idag. Grattis på födelsedagen!