13 oktober 2012

Tillbaka till KL och middag hos Wännströms

Vaknade tidigt nästa morgon. Hade sovit gott på vår nya madrass som efter diverse äventyr slutligen nått vårt hus. Först hade endast kuddarna levererats för två chaufförer hade bytt lastbil med varandra och glömt flytta över alla varor. Till slut lokaliserades dock vår madrass och blev levererad till huset.



Vi startade morgonen med lite Tai Chi i trädgården för Josefin och lite längdsim för mig. Bra start! Efter frukosten dök D upp och vi gick igenom vår fellista för huset för att kunna se vad som var gjort och vad som var kvar. Det här kommer att ta tid kan man konstatera. Fick då reda på att när han kom för en vecka sedan så stod vattnet och sprutade i köket för ett rör hade sprungit läck. Tur att han kom dit!!!

På hans lista hade han strukit problemet med att vi ej hade varmvatten i köket - något som fortfarande inte funkade, samt att diskmaskinen nu skulle gå att öppna - vilket den inte gjorde. Tillbaka till ruta ett. Tur att vi bott så länge i Malaysia som vi har gjort!!! Det läckte dessutom i gästrum 1 igen, vilket vi märkte när ett tropiskt regn drog in.


Här är rullgardinerna på plats i vårt sovrum :)




När D och jag gick runt kom även en elektriker och helt plötsligt dök två killar upp med vår beställda grill. D:s flickvän Linn satt dessutom och väntade för han skulle köra henne till färjan och plattläggarna höll på för fullt ute. Fullt med folk som vanligt alltså. När alla väl hade gått packade Josefine och jag ihop och åkte ner till Frangipani och åt lunch innan vi åkte till flyget.

Vi landade på KLIA i tid och skulle ta KLIA Express till KL Sentral där Michi skulle hämta oss. Upptäckte då att vi satt oss på fel tåg. Det finns tydligen ett KLIA Transit också som stannade på fem stationer innan vi som tur var ändå slutade vår färd på rätt ställe.

Hann sedan knappt hem innan vi fick vända bilen och åka hem till Jeanette och Anders på middag. Där väntade även familjen Harting och familjen Sjönell.


Marjolein Harting, Michi och jag

Peter Harting och Eva Sjönell

Jeanette och Jan Sjönell

Mot slutet av kvällen skojade de lite med Michi. Han fyller ju snart år och det är även dags för Oktoberfest, så han blev serverad en riktig Oktoberfestmugg med tre burkar öl i :)


Det blev en supertrevlig kväll med god mat, mycket prat och goa skratt. Härlig avslutning på kvällen :)