04 oktober 2012

Kenanga Shoppingmall

Ibland kan jag verkligen fascineras när jag ser föräldrar köra omkring med sina barn på mopederna här. Den här lilla hade i alla fall hjälm, vilket hör till ovanligheterna.


Åkte upp och hämtade Jeanette vid tiotiden för vi hade bestämt oss för att göra en utflykt till Kenanga Shoppingmall, den senaste i raden av nya shoppingcenter som ständigt poppar upp i Kuala Lumpur. Mica hade tipsat om en affär med Desigual-liknande kläder och vi lyckades hitta den. Det var väl i princip den enda roliga butiken som fanns i hela huset. Väldigt mycket malaykläder. Hittade en kjol och en topp för 20 ringgit styck, otroligt billigt och dessutom snyggt! 


Jeanette hittade en jättefin klänning för 18 ringgit :) Vi stannade också till i en liten butik som sålde telefonskal m.m. för iPhones och jag hittade äntligen ett nytt skal till min telefon. Vi hittade lite Stylus också - pennor till iPaden.


Efter att ha gått runt på fem av de sju våningarna, två skippade vi då de uttalat bara hade malaykläder, så gick vi högst upp för att äta lite lunch. Provade en ny juice gjord på frukten Kedondong. Har aldrig hört talas om den, men juicen var god och fräsch. När jag har försökt hitta översättning så visar det sig vara en sorts plommonfrukt.


Vi satte oss på utsidan på en stor terras och fick fin utsikt över staden.


På hemvägen stannade vi till i Bangsar och fick hämta Fredriks nya retainer. Kul med nya upptäckter här i KL!