20 mars 2015

Musikalen Thriller i KL

Var i Verve Suites idag. Ett tak skulle målas om då en varmvattenberedare hade läckt och blivit fixad. Här målar de bara ytan som behövs och gör inten strykning över hela taket. Nu ser det förskräckligt ut, men det blir kanske bättre när det torkar...


Till den här kvällen hade vi bokat in att gå och se Thriller, en musikal baserad på Michael Jacksons musik. Skulle nästan mer vilja kalla det en show då det var uppträdande med hans låtar och ingen story. Bra i alla fall :) Fredrik hade gett Amanda en biljett på deras tremånadersdag så hon var också med samt Hasse, Marika och Emil med flickvännen Gloria.


Dansarna och sångarna var väldigt bra och man fick mycket Michael Jackson-känsla.


Här är våra fyra fina ungdomar!


Amanda ville så gärna ta kort med artisterna efteråt så det blev till att ställa sig i kön. Det gick dock ganska fort att komma fram.


Michi och jag skulle fota, men så ville han ha ett foto där han var med också :)



Vid tolv var vi tillbaka i Mont Kiara. Fredrik spelar SEASAC badminton imorgon och måste upp innan klockan sex. Michi och jag hoppade av i Sri Hartamas och gick till Chapter One där hela kontoret plus Ali och Sohail var.


Även där var det live band och jag var tvungen att ta ett kort. Se killen vid bordet framför bandet - han har slocknat helt... Kul publik!


Lade mig vid ett och då var det bara att ställa larmet på 5.50. Kommer att vara lite trött imorgon.