09 februari 2016

Förlovningsmiddag på KL-tornet

Det blev en tidig morgon idag för att vara Langkawi, med frukost klockan åtta, innan vi skulle iväg till flygplatsen och åka tillbaka till KL.



Flyget gick 10.40. Idag är det fortfarande ledigt här i Malaysia för Chinese New Year.



Innan vi stack ringde vi Anna och gratulerade på födelsedagen. Klockan hade precis passerat midnatt hos henne och hennes kompisar hade tagit med henne på indisk mat och mousserande vin. Gulligt!



Igår kom Dennis Högstedt och Nina till KL. De blev väldigt förtjusta i Malaysia sist de var här så nu var det dags igen. Vi hade blivit tillfrågade om vi ville gå med ut och äta på KL-tornet. Förr var vi där jätteofta, men nu var det flera år sedan så det var roligt att komma tillbaka.



KL-tornet roterar och när tvillingtornen var framför vårt bord tyckte Dennis att de skulle ta kort framför tornen.




Rätt som det var föll han ner på knä och friade till Nina. Så otroligt romantiskt och extra roligt att vi fick vara med och fira detta! Hon svarade ju då självklart JA :)




Här är beviset på att det verkligen hände :)



Kyparen var för söt. Han undrade vad som hände så vi berättade att Dennis friat och att de nu var förlovade. Tio minuter senare kom han ut med en tårtbit med texten: Congratulation Happy Newly Wed och bandet började sjunga för de nygift och valde sången O Sole Mio. Undrar hur de kom fram till det valet av sång... Allt kan hända i Malaysia




Anna hörde av sig senare på kvällen och tyckte ju att det var extra roligt att Dennis och Nina förlovat sig på hennes födelsedag! Hon hade gått ut med Fredrik och flera kompisar på en tapasbar i London för att fira sin födelsedag och hade fått så mycket presenter. Så många kassar!!!



Fredrik var extra nöjd då han träffade Tottenham-spelaren Erik Lamela på restaurangen. Fredrik är ju så otroligt fotbollsintresserad och det känns som om han kan varenda fotbollsspelar i inte bara engelska ligan utan vilken som helst, tyska, grekiska...




Vilken dag och vilka upplevelser! Så otroligt glad att vi fick vara med och fira Dennis och Nina idag. När vi köpte Rörtången var Dennis inte ens född så vi har verkligen följt honom hela livet och nu är det en vuxen man som skall gifta sig. Stort grattis till båda två och till vårt födelsedagsbarn Anna!