26 juli 2014

Femtioårskalas på Rönnäng

Fick mig ett gott skratt i morse när vår granne Peder kom in på vår tomt och hade sin lilla flygande drönare med sig. Den har en kamera och kan flyga upp till en höjd av 50 meter och filma eller ta foton. Nu får man passa sig...



Den såg ut som en stor skalbagge och deras katt, Russin, var väldigt misstänksam mot den.




Michi och jag promenerade ner till Angelikas hus och hälsade på och fick oss lite kaffe. Lilla Stella busade mycket med morbror Michi.




Kusin Fredrik var också en bra lekkamrat och de gick på lite promenader tillsammans.




Efter att fått uppleva veckovis av fint väder var det dags för ett oväder att dra in. Himlen blev svart och öppnade sig. Varenda gräsmatta är gul och det behövs verkligen rikligt med regn. 



Nackdelen var dock att vi skulle ta båten till Rönnäng för att gå på 50-årskalas, så det blev till att ta bilen istället.




Vi startade med lite fördrink hemma hos Johan och Katarina innan det bar av till festen för Kerstin Mauritzon Brandeby.




Det blev sedan god middag med massor av vänner. Det var extra kul för Michi som fick träffa mängder med gamla klasskamrater han inte sett sedan han gick ut gymnasiet! Jag fick sitta brevid Johan.




Det blev en riktigt lyckad fest med massor av dans vilket inte händer allt för ofta. Vi rullade inte in på Rörtången förrän klockan var halvfyra på morgonen. Nu är Kerstin ordentligt firad!