31 mars 2021

Besök i Little India

Började dagen på CIMB-bank idag. Vi hade ett lån på en lägenhet. Lånet var i form av en checkkredit och när lånet var betalt skulle det avslutas. Eftersom det var en checkkredit avslutade de bara krediten och inte kontot. Nu hade vi hela 61 sen på kontot. Det blev mycket prat om att ifall ett id-kort gällde som id för en utlänning. Det blev till slut en kompromiss där jag får skicka ett email med en passkopia för att de ska kunna avsluta. Fick också betala in 10 rm som var en avslutningsavgift. Nu vill vi bara bli av med allt vi inte behöver här, så nu väntar jag på att kontot skall försvinna.


Little India är bästa stället i stan för att köpa tyger. Bodil är jätteduktig på att sy och hon har gjort väldigt fina linneservetter med roligt tryck på. Nu träffades vi så att jag kunde välja färger på tyg. Det fanns hur mycket som helst att välja på.


Bodil åker ståndsmässigt. Glider fram på en stor Harley Davidson.


Efteråt tog vi en lunch på Sogos matavdelning innan det var dags att åka hemåt. Kvällen avslutades med spinning. Pratade med pappa på eftermiddagen och Gudrun börjar bli så dålig. Så otroligt tråkigt att höra!