09 januari 2023

Kärt återseende

Nu var det dags att sätta sig ner vid datorn och få undan jobb och emails som ramlat in i massor. Vid lunch gick jag över till Anna och Erik och det var någon som blev väldigt glad när jag kom. Kroppen vred sig som en mask. Han är för söt. Jag tog ut honom på en lunchpromenad i vårt skogsområde. Idag var det inget regn, men marken var helt lerig. Skönt för Anna och Erik att få lite riktig lunchtid.


När vi kommit runt två tredjedelar så blev det stopp. Ån som rinner längs med vägen hade totalt svämmat över och utan gummistövlar var det inte att tänka på. Vi fick vända om igen.


På kvällen blev det mys med levande ljus, en bok och en kopp te. Har bestämt mig för att läsa en fransk och en spansk bok i år för att försöka hålla uppe språken. Startade med Le premier jour av March Levy. Har läst några böcker av honom på svenska och de är feelgood och inte så komplicerade, så det ska förhoppningsvis gå bra.


Det blev också ett efterlängtat samtal med Madeleine och vi pratade lätt bort en timme. Så roligt att hon nu har bokat tågbiljett och kommer ner till Göteborg helgen när jag är tillbaka. Michi har redan planerat att han ska köpa korv. Ha ha ha!!! Här är hans egen middag när han är hemma.


Michi är en mästare på att ta saker ur frysen när han är hemma för att tömma den. Nu har det rykt både köttbullar och kycklingspett. Det är ju bra om man någon gång tömmer den hyfsat. Det är mycket lättare att stoppa in saker där än att ta ut dem igen.