27 januari 2024

Middag med Susann och Gordon

Det blev en morgonpromenad runt Mont Kiara och Sri Hartamas som vi brukar på helgen. Michi stannar alltid till vid det här dagiset och tycker att det ser så kul ut.


Efter en lugn och skön dag hemma gick vi iväg till ShuDaxia för att äta middag med Susann och Gordon.


Vi gillar den här typen av mat där man får vara lite aktiv. Detta är ju som fondue där man doppar ner kött och räkor i olika buljonger. Vi brukar ta en chilistark och en med svamp.


Susann och Gordon har inte ätit här tidigare, men har provat hot pot där de bott i andra länder.


Efteråt gick vi till en ny hemlig bar vi spanat in, The Vault.


Här fick Susann och jag in varsin drink - i ett litet badkar...


Killarna hittade en rolig gunga så den var vi ju alla tvungna att testa.



På samma gata fanns ytterligare en undangömd bar som hette Kokomo. Det var knappt så vi fick ett bord, väldigt populärt.


I samma område ligger också Backyard, ett ställe vi besökte mycket i början när vi flyttade hit. De hade alltid liveband så vi gick dit för att kolla om det fortfarande var så.


Och visst var det så. Rikigt bra dessutom. Fullt med folk och bra musik - en bra avslutning på en trevlig kväll.


Barnen åkte ner till Meribel idag för att träffa kompisar och åka skidor. Fredrik har bokat en stuga för tolv personer och Anna och Erik fick resan som en bröllopspresent. Fredrik och William tog tåget ner och hade 52 minuter på sig att byta tåg - och station - i Paris. Jag hade nog fått ett nervöst sammanbrott med så kort tid, men inte de. Allt gick bra och nu är alla på plats.

Som förälder kan man ju verkligen tycka att det är så roligt att se hur mycket barnen gör tillsammans och hur de har så många gemensamma vänner. Så starka band!