10 november 2013

Heldag med Ola och Annette

Idag har vi haft en heldag med Ola, Annette och killarna på jobbet. Michi var först iväg och spelade tennis och sedan kom alla över till oss på lite fika.



Efter ett tag åkte vi in till Megamall och där blev det lunch på Carl Jr´s Burger och sedan lite rundvandring i Midvalley och Gardens. Fick ett litet frispel på personalen på Robinson. De hae skickat ut ett reklamblad och jag frågade efter några muggar som var med där. Ingen kände till reklambladet och när äntligen någon på Customer Service kände till det, då fanns inte sakerna. Smart att skicka ut reklamen då...



På kvällen blev det sedan middag på Souled Out och Annette och jag startade med en god Margerita.




Jonathan har alltid blivit mobbad sedan han jobbade här att han bara åt amerikansk snabbmat, men idag slog han hål på myten och åt Nasi Lemak.



Fredrik hade med sig Claudia också, men stackaren fick jätteont i magen av njursten som hon tydligen haft innan också. Stackars lilla gumman. Det blev mycket god mat i alla fall.




Ola och Annette tog taxi hem till Eastin och Michi och jag vandrade sakta hem från Sri Hartamas efter en jättehärlig dag!