22 oktober 2017

Härskogen och middag med Nilsons

Trots duggregn och kyla gav vi oss av mot Härskogen i morse och gick slingan på fem kilometer. Det kändes väldigt skönt när vi var hemma igen. Michi åkte vidare för att titta på sonen till en kompis som spelade final i en fotbollsturnering, men jag stannade hemma för att ta det lite lugnt samt fixa för kvällen.


 Hann fortsätta lite med mitt virkprojekt. Snart kan man se vad det skall bli... 


Anna skickade bilder från Maldiverna och nu firar de Taufiqs födelsedag på en båt ett par dagar. Så söta tjejerna! 


På eftermiddagen ringde vår granne Mario. Då var klockan cirka halvtio på kvällen på Langkawi. Hans hund hade skällt så och tittat mot vår tomt så Mario gick och kollade. En kille lämnade då tomten och Mario följde efter och frågade vad han gjorde där. Killen var helt orädd och gick lugnt gatan upp. Mario undrade om vi hade bilder och visst hade vi det. Så glad att vi satt in kameror, larm och annat så det blir så mycket svårare att ta sig in! Inget hände i alla fall och nu skall det polisanmälas. 



Lagade god mat på kvällen. Alltid kul när Helene med familj kommer för då kan man testa lite nya maträtter. Idag blev det en kycklinggryta med kantareller. 


Victor hängde med, men Nicole skulle ha stort matteprov i morgon och ägnade kvällen åt att plugga istället. Vi får träffa henne till jul. Mycket jobb nu för lilla gumman!



Det blev en jättetrevlig kväll där Michi blev firad i efterskott. Även pappa dök upp framåt niotiden och kom lagom till desserten. Så mysigt att ha tid med familjen!