13 september 2018

Vi flyttar till Kjell och Birgitta

Så var det dags för sista frukosten på ett bra tag i vår lägenhet i San Pedro. Känns jättetråkigt att lämna!





Vi hann med ett besök hos Jeronimo på förmiddagen, killen som skall vara vår revisor och skicka in fastighetsdeklaration som man måste göra varje kvartal när man hyr ut. Skönt att ha träffats och inte bara hålla på med mail. Vi besökte också San Pedros torsdagsmarknad en snabbis. Bra för inköp av blommor och frukt och grönt.






Vi avslutade med en fika nere på San Pedrostranden innan det var dags att åka hem och packa ihop det sista.





Michi fotade den nya inbyggda garderoben som blev jättebra.








Vid två var det dags att säga hejdå till lägenheten och åka hem till Kjell och Birgitta där vi skall bo ett par dagar. Kjell hade fixat lunch till oss som var så fräsch och god.






Birgitta satt sedan och skrev för fullt. Hon redigerar nu sista kapitlet i nästa bok så det är slutspurt. Kjell, Michi och jag åkte ner och tog ett dopp i Medelhavet. Fräscht men kallare än Malaysia. När det var dags för middag åkte vi in till Marbella och började med en drink på stranden.




Jag fick en tinto de verano i ett fräckts svart plastglas.




Så vackert att sitta i solnedgången och se fiskebåtarna tuffa ut.



Vi åt sedan Pinchos på deras favoritställe och promenerade sedan runt inne i Marbella. Det är otroligt charmigt med alla dessa gränder överallt. Det blev också en öl hos Arga damen...




Avslutade sedan med en pratstund på deras altan innan det var dags att krypa till sängs. Nu har vi bara en natt kvar innan vi vänder tillbaka till Kuala Lumpur.