14 september 2013

Megamall, biljard och middag på Pavillion

Både Michi och jag kände att det skulle vara kul med en tur till Megamall och han behövde dessutom köpa skor så vid tolvtiden stack vi iväg. Upptäckte att det var en home decoration-mässa på översta planet så vi gick runt och kikade lite. Såg dessa väldigt bra myggnät som man kunde dra för om man t.ex. vill låta en altandörr stå öppen för att få frisk luft. Inga mygg, inga ormar, inga apor och inga vildhundar :)


Det fanns mycket roligt att titta på så det tog sin lilla stund att gå igenom allt. Michi hittade dessutom ett par snyggskor och ett par nya löparskor så han var väldigt nöjd!


Fredrik hade besök av Claudia och idag blev det vår första familjebatalj i biljard. Stackars Claudia hade nästan aldrig spelat förut. Michi och jag ledde stort ända tills jag avslutade med att få ner åttan i fel hål... 


Det var väldigt roligt, men min kära man var väl inte så nöjd med sin spelpartner.


Fredrik och Claudia skulle sedan till Publika och äta middag och Michi och jag skulle ut med ett par vänner här på condot, en fransyska, Julie och hennes indiske man. Vi åt middag i Pavillion på en libanesisk restaurang och avslutade sedan med en glass på Baskin Robbins. Mycket gott och trevligt!