10 september 2015

Borough Market och Billy Elliot

När vi var här i London med familjen i juli så besökte vi Borough Market. Vi köpte då en ost som var bland den godaste vi ätit. Nu var det dags att åka tillbaka och försöka hitta rätt stånd igen. Det blev tunnelbana till Baker Street med Bakerloo line och byte till Jubilee line för att åka till London Bridge station.


Nästan direkt sprang jag på rätt affär och nu blev det inhandlat lite nya sorter också :)



Hittade även ett stånd som sålde olika kroatiska korvar så det blev ett par sorter hem till Michi.



Efter en fantastisk runda åkte jag hem till Edgware Road station igen och lastade av allting.




Efter att ha hejat på Charlotte och Sophie så gav jag mig iväg igen. Nu via Oxford Circus vidare till Victoria för att se på Billy Elliot som musikal.




Musikalen var otroligt bra! Sången var ok, men den lilla killen som dansade var helt sjukt bra!!! Gick på matiné och det kändes alldeles konstigt att komma ut och det var ljust ute. På kvällen hade vi bokat in att vi skulle äta middag tillsammans alla fyra; Anna, Fredrik, jag och Mateo. Idag har jag faktiskt haft lite ångest över att jag skall lämna båda barnen här och åka härifrån. Jag har hela tiden varit så tuff och skojat om att det skall bli skönt att vi kan göra vad vi vill, men när ögonblicket nu närmar sig så är det inte lika enkelt... Njöt av vår sista middag för denna gång på Kupps.