27 juli 2017

Träff med alla våra föräldrar

Redan vid niotiden i morse fick i hit sotare och besiktningsmän som skulle kolla vårt hus. Grannen skall spränga på sin tomt i augusti så de vill kolla hur vårt hus är nu och så att inget har hänt efter sprängningen.




Vi fick också besök av en byggare som kom tillsammans med Ingemar. De byggde vår altan för ett par år sedan och nu har vi tänkt bygga ut den till att omfatta även den lilla friggeboden. Kommer bli hur fint som helst till nästa sommar!



Helene med familj plus pappa åker till Österrike på lördag och är inte tillbaka innan vi har åkt så idag blev det en tur hem till Lerum där vi fikade med pappa och fick säga hejdå för den här sommaren. Det är riktigt hemskt hur snabbt det går.



Från Lerum åkte vi sedan till Passmydigheten och hämtade ut våra pass och nationella id-kort. Därifrån bar det av till Chapmans Torg där vi träffade Anders och Bärbel på en italiensk restaurang på Chapmans Torp, Masala.




Michi skjutsade sedan hem Anders och jag promenerade med hem till Bärbel och hjälpte henne lite med hennes iPad. Vi hade en liten lektion om wifi så nu skall hon säkert klara sig fint. Michi hämtade upp mig och vi hann med lampaffären i Kungälv och mataffären. Vi behöver ny ytterbelysning på altanen på Rörtången. Det blev dessa lampor fast lite fyrkantigare, inte så rund, med belysning som går både upp och ner. Det blir nog fint.




Det kändes väldigt bra att få träffa alla våra föräldrar innan vi skall åka hem. Nästa gång blir väl i oktober först.