11 januari 2022

Vi provar indiskt

Tog fram presentkortet jag fått av barnen. Imorgon tänker jag ta en tur in till London och tänker då passa på att besöka den här trevliga affären. Ser redan fram emot det.


Efter jobbet idag tog vi oss en tur in till Maidenheads centrum. Först på listan var att göra fler nycklar till lägenheten. Vi fick bara tre. Lite konstigt med tanke på att lägenheten har tre sovrum och är för en familj på fyra personer... Vi har bett om fler, men inget händer. Nycklar går att fixa, men vi har också små fjärrkontroller som låser upp ytterdörrarna och de behöver vi ju också.


Det blev ett litet after-work-pass på vägen hem.


Efter att ha varit hemma en sväng så gick vi ut igen. Vi skulle ätit indiskt igår, men då hade vi Pluto, så vi sköt upp det till idag. En ny restaurang öppnas den 19 januari och den ser riktigt trevlig ut.


Vi gick till The Fat Buddha där de har riktigt bra indisk mat. Tur man har en bit att gå hem för vi blev så mätta.


Startade en ny grupp på Facebook idag för KL-vänner som numera har bostad i Spanien. Anmälningarna rasade in och nu är vi redan femton personer som är med. Roligt! Kan vara bra att ha när man reser ner och vill kolla om några fler är på plats.