08 maj 2016

Mors dag firas på Westin

Denna dag fick en lite bättre start när hela familjen gick iväg tillsammans med vänner till Westin och deras italienska restaurang Prego för en champagnebrunch. Då det var mors dag här så serverades till och med rosa champagne.


Det blev mycket italienska delikatesser.


Familjen Thonell var där. Här Marika med Ellen, Johan och Hasse fick inte vara med på bilden.


Anna och jag fick också ett mamma - dotter-foto.


Personalen tog också kort på oss alla som vi sedan fick som en magnet. Här är Ellen, Marika, Johan, Michi, Peter, Hasse, Anders, Anna, jag och Joanne.


Efteråt gick vi över till Pavillion för nu skulle det sjungas karaoke. Kanske inte min bästa gren, men ändå ok nu jämfört med förr. Då hatade jag att sjunga offentligt :) Anna och Ellen var väl de som kunde sjunga...


På kvällen var det sedan dags för oss att vinka av vår gumma. Nu skulle hon tillbaka till London igen efter hela två veckor i Malaysia. Resan ut till KLIA blev dock strapatsrik då en buss vält och orsakade nästan stillastående trafik. Hon hann precis checka in och springa bort till gaten. Sedan gick allt bra.


Jag pratade också med Fredrik i morse. Han har fått jobb som servitör inom något som heter Lola Events. Det är en stor organisation i England som kopplar ihop restauranger och servitörspersonal. Igår kväll hade han sitt första jobb och var helt exalterad när han ringde. Han hade fått jobba på en restaurang som heter Helene Darroze, som har två Michelinstjärnor. Han fick putsa tallrikar och bära upp brickor med mat, tala om för en "riktig" servitör vilket bord maten skulle till och gå med och stå med brickan medan den andre satte fram maten till var och en. När skiftet var slut hade chefen frågat om någon kunde stanna kvar och hjälpa till och Fredrik var smart nog att erbjuda sig. När allt var klart gjorde kockarna pizza och bjöd på. Väldigt gott - men vad annat att vänta på en sådan restaurang. Bra för nu har Fredrik sommarjobbet fixat!