13 oktober 2019

För-födelsedagsfirande på Langkawi

Även idag fick vi en fantastiskt fin morgon med frukost i trädgårdshörnan.




Tobbe och Michi åkte ut en sväng under dagen och var inne och fikade i Kuah. De fick lite grabbtid och pappa och jag skrotade runt vid huset. Väl hemma grillade Michi...lite korv! Pappa fick också tillfälle att gratulera Michi på födelsedagen!




Jag simmade under dagen och Michi och Tobbe körde ett pass i gymmet. Rena träningslägret.




På kvällen hade vi bokat in St Regis som födelsedagsmiddag. Varken pappa eller Tobbe hade varit där tidigare. Det är sååå fint!




Vi kom i precis rätt tid för solnedgången. Det kunde inte ha varit vackrare!




Vi beställde förstås olika gin and tonics från Kremie, vår bartender på St Regis.






Efter middagen kom alla servitriser in med en liten tårta till Michi och sjöng fint för honom. Det är alltid lika roligt och omtänksamt. Vi fick också varsitt glas rosa champagne. Älskar servicen här!



Michi fick också hålla en av tjejerna i handen och var överlycklig. Hon berättade att hon skall gifta sig den 27 oktober.



Kremie skulle slutat klockan nio men stannade kvar för han hade gjort nya drinkar som inte fanns på menyn som han så gärna ville bjuda oss på. De hade bland annat en gin gjord på shirazdruvor så den var röd. En nyhet för oss.




Här är de fyra nya kompositionerna. Så väldigt gulligt av honom att stanna kvar två timmar extra bara för att Michi fyllde år!




Vi blev helt imponerade idag när vi fick bilder på att Anna bakat kanelbullar. Det måste ha varit första gången! Ser ju riktigt bra ut!!




Det blev en fantastisk sista kväll här på Langkawi för denna gång. I morgon bär det av till KL igen för mig och pappa.