26 oktober 2012

Till Langkawi med Jake och Harrison

Så var det dags för sluttampen av Fredriks skollov och det innebar en helg på Langkawi. Denna gången hade han med sina kompisar Harrison och Jake, två bröder som bor i samma condo som vi.



Harrison och Jake landade från Vietnam klockan tolv, hann snabbt hem och packa om och kvart i tre stack vi från Hijauan ut till Subangs flygplats. Vi hade med oss hur mycket packning som helst upp denna gång. Högtryckstvätt, saker till badrummet som handdukshängare, korgar till duschen, Nespressomaskinen m.m. Helt hysteriskt. Ännu roligare var när vi kom fram. Jag hade hyrt bil och tänkte skicka en taxi med passagerare och sedan ta vår bil full med packning. Tro det eller ej, men vi lyckades trycka in allt i bilen och få plats fem personer!

Efter att ha packat upp och killarna hade hunnit bada en stund var det dags att åka ner till Orkidria för lite middag. Michi landade från Sydney och slöt upp på restaurangen. En riktig resdag! När vi mätta och rätt trötta lämnade restaurangen åkte vi förbi Sunset Beach resort och hälsade på Jeanette och Anders och tog våra 10 kilo som de hjälpt oss ta upp. Stort tack!

Michi på mässa i Sydney

Den 21 oktober satte sig Michi på ett plan till Sydney där han och Ali skulle vara med på en skyddsmässa och marknadsföra fabriken i Pakistan. Han landade på måndag förmiddag och åkte ut till hotellet han bokat alldeles nära mässan som var i Olympic Park. Första dagen var det inget jobb och på kvällen gick Ali och Michi ut till Hard Rock Café, som nu öppnat i Sydney igen sedan ett litet tag.


Tisdag till torsdag var det sedan mässa och det kändes riktigt bra. Många intresserade var där. Australien är ju en helt ny marknad för företaget så det var svårt att veta vad de kunde förvänta sig.



Torsdag kväll, som var sista kvällen, blev det god middag ute igen. I Australien har de ju så fantastiskt gott kött. Michi provade revben som tydligen var väldigt bra.



Fredag förmiddag blev det till att flyga hem till Malaysia igen och sedan bara byta plan direkt till Langkawi. Ingen rast, ingen ro :)