12 juli 2022

Själva igen

Nu var det dags för sista dagen med Chris här som hjälpt oss att fixa i ordning vårt hus. Vi konstaterade att vi känt varandra sedan 1998. Idag var det dags att resa hem till familjen i Polen.


Nu när vi fått slängt den stora grytan vi haft för krabbkok i alla år och som vittrat sönder totalt. Det blev det istället en ny kruka för blommor.


En stor timjan har kommit ner i landet också.


När Michi körde Chris till Landvetter och sedan åkte till kontoret passade jag på att fixa lite saker också. Det blev en ny tur till Kullens Handelsträdgård och jag kom hem med åtta säckar täckbark. Åkte vidare till Kongahälla Center och köpte en router och ett simkort från 3 så att vi kan få bättre internet på landet. Nu fungerar det knappt. Amran, på 3, var otroligt trevlig och serviceminded och allt löstes på bästa sätt där pappa fick vara med på ett hörn för att det skulle fungera. När man har bott utomlands länge så kan man inte använda sitt personnummer längre och blir betraktat typ som en flykting...


Jag åkte förbi fiskaffären i Kungälv och köpte lite godsaker till ikväll för att fira att vi äntligen är själva. Michi hade samma tanke och kom hem med en fin bukett blommor! Så gulligt!


Det blev en fantastiskt god middag där höjdpunkten var en löjromstoast Det bästa jag vet!


Nu får vi sätta oss och göra en lista över alla vi måste hinna träffa. Det har varit svårt med en gäst boende här så länge. Helgen i slutet av juli med bland annat Anna och Erik har blivit inställd så nu har vi dessutom fått lite mer tid till att träffa vänner.