26 september 2014

Med Marika i PJ och Fredrik kommer hem

Idag gjorde Marika och jag en liten utflykt till PJ. Först blev det ett besök i en möbelaffär som hette Treasure. Den hette tidigare Dinasti och var jättepopulär när vi flyttade till Malaysia. Jag hade nog inte varit där på tio år. På vägen dit åkte vi förbi Amcorp Mall - som jag alltid trott låg i Ampang - så på vägen tillbaka passade vi på att stanna till där.


Det var nu dags för lunch och det blev thaimat. Den var förvisso god, men kanske inte riktigt lika fantastisk som deras meny angav...


Amcorp Mall var lite som Sungai Wang med mycket småbutiker, en del kopieaffär och väldigt lokal.


På kvällen kom Anna hem till oss och det blev grillat lamm med hasselbackspotatis och gorgonzolasås. Smaskigt!


Michi och jag träffade sedan vår granne Pattu och gick till The Barn för en liten ostbricka. Vi skrattade gott när vi fick in den. Man kunde beställa antingen fyra ostar eller sex ostar och när vi fick in vår ostbricka så hade vi fått fem ostar... Vi hade beställt den stora så vi undrade vilken vi skulle betala för. Vi sade till kyparen och efter en liten stund kom han ut med en skål med en sorts ost till. Only in Malaysia :)



Klockan halvett åkte jag iväg till skolan för att hämta Fredrik och det var så mysigt att få hem honom igen. Här är han med Mike, Matteo, Victor, Rai och Thomas.


De hade haft en fantastisk resa och precis som Anna tyckte Fredrik att detta var den bästa resan under alla år på MKIS. Härligt! Skall försöka få lite bilder så att det kan bli en blogg om resan senare.