29 april 2013

Valborgsfirande på Langkawi dag 4

Skrattade gott idag när jag var ute och körde bil. Hela Langkawi är prytt med så många flaggor så man ser nästan inget annat. Allt inför valet nästa vecka. Vi har också sett valarbetare som nattetid är ute och plockar ner motståndarnas flaggor och ändå är det så här många ÖVERALLT!!!


Idag flyttade Wännströms och Lindells ner till Sunset Beach Resort till Elisabet och Peter. Då passade jag på att fixa lite ärenden och åkte bland annat till Telaga Harbour för att kolla ett ställe som kunde ha stora krukor. Hittade tyvärr inget bra, men det var kul med en liten utflykt i alla fall.


På kvällen var det samling nere på Sunset Beach Resort och det blev en liten drink innan middagen.


Vi tog oss sedan vidare till BonTon för middag. Detta är en av de bättre restaurangerna på Langkawi och vi blev inte besvikna. Träffade en av servitörerna från Beach Garden där. Beach Garden har tyvärr fått stänga på grund av en tvist med markägare och ingen vet när de skall öppna igen. Tydligen var det samma bråk förra året.


Efter maten blev det ett sista besök på The Cliff innan vi vände hemåt igen. Satte oss en stund på vår nya altan och bara blickade ut i natten och lyssnade på alla ljud. Tycker fortfarande att det är lika häftigt!