26 december 2020

Vad är feber i Malaysia???

Jag vaknade åtta imorse helt klarvaken. Michi snusade på ett litet tag till. Fick plocka i ordning på rummet för det stod glas överallt. Fanns väl en anledning till att så många gick hem redan sju. Vi visste ju att vi skulle på middag senare på kvällen och var lite försiktiga...


Det blev god frukost. Restaurangfrukost är alltid så lyxigt! Undrar när jag skall lära mig att ta selfies...


På rummet hade vi lite kvarglömda attiraljer, men lyckades snabbt lokalisera ägarna.


Michi och jag fick hjälp med ett foto framför den fina granen.


Vi skrattade gott när vi tog hissen upp i lägenheten. Där satt ett anslag om att gasen skulle vara avslagen den 24 december. Nu är det ju nästan bara vi som firar detta datum, men det hade ju varit lite jobbigt ifall vi skulle firat hemma...


Michi och jag åt middag på The Social. Överallt sitter skyltar om hur man skall uppföra sig i Covid-tider. Utan mask kommer man inte in någonstans.


Febertermometrar överallt också. Men man kan ju fundera över hur det funkar. Det här var min temp idag. Michi hade dock över 36. Skumt!!!


Vi fick packa för Langkawi idag också. Vi skulle ha flugit klockan tre imorgon eftermiddag men de ändrade till elva på förmiddagen. Vet inte hur många flyg vi fått ändrade senaste månaderna... Nu ser vi fram emot Langkawi!