10 december 2019

Jobbdag och träff med Jeantte

Michi har ett tag haft problem med kortet till garaget på jobbet. Speciellt på ett ställe där han skall öppna en bom för att köra ner. Just där fungerar det inte fyra gånger av tio och han får köra runt till en annan nerfart. Jag gick till parkeringskontoret idag och fick till svar att det inte var något fel på vårt kort. Men det öppnar ju inte grinden, nämnde jag försiktigt. Kanske är det fel på maskinen då? Nej, det var det inte för alla andra kan ju köra in. Bad då om ett nytt kort, något de inte ville ge för vårt kort fungerade ju. Moment 22. Fick höja rösten och mumla något om att jag inte skulle gå förrän de beställt ett nytt kort... Imorgon kan vi hämta ut det.




På lunchen idag träffade jag Jeanette som kommit från Sverige. Jag glömde att ta ett kort så jag norpade hennes eget från messenger :) Så roligt att ses igen! Tyvärr kommer hon ju oftast när det är tid för oss att åka till Sverige, men vi lyckas för det mesta få till ett par träffar i alla fall. Vi skulle setts på kvällen också med Michi och Anders, men så ringde Michi och hade fått feber. Det får bli i januari!



Idag gick Marie Fredrikson bort efter lång tid med cancer, bara 61 år gammal. Så sorgligt!




Michi var hemma från kontoret vid strax efter nio och vi packade inför resan till Sverige imorgon. Sedan fick han vackert krypa i säng, hostandes och snörvlandes med varm panna.